dangerous tävlar i tibble!<3


Våran grupp när vi dansar i semifinalen!(: Jag ler typ hela tiden när jag kollar på den, älskar den! Men vi skulle aldrig klara det utan någon i gruppen<3 Tack för allt sötnosar, bra kämpat! I Kalmar tar vi hem hela skiten, haha.

en lördag fylld av dans!

Hej cuties!
Nu är jag hemma från danstävlingen och har ätit middag och så. Det var jätte roligt! Kom trea i par så nu är Alice och jag i silver!:D Och i singel kom jag till semifinal, men Amanda sa att jag typ ändå fick en prick, så isåfall är jag i silver där också(: Och i grupp, vår första tävling kom vi femma!:D Jag är verkligen jätte nöjd!

Här kommer iallafall bilder från dagen!













good music!


Älskar den här låten!(:

TÄVLING IMOROGON!:D

HEEJ! Nu sitter jag här med Agnes och Alice!(: Dom ska sova här ikväll, för imorgon har vi ju DANSTÄVLING!:D Åh, jag är så himla taggad just nu! Som jag sa så är ju tävlingen i Tibble CC så ni får gärna komma och kolla(: Men iallafall, snart ska vi äta middag. Sen ska mamma fläta vårat hår så att det blir lockigt till imorgon. Sen klockan nio ungefär kommer Amanda och hennes mamma och hämtar upp oss så ska vi åka till Tibble för att göra i ordning lite saker. Men ni får hälsa oss lycka till så hörs vi nog imorgon tror jag, om jag orkar skriva när jag kommer hem(: Pusspuss ♥

Agnes och Alice hälsar till alla<3

hemma!

Hejhej, nu har jag kommit hem från dansen och har precis ätit. Det var inte så jätte roligt på dansen idag för vi hade balett och det tycker inte jag om. Jag höll typ på att svimma också för vi skulle göra jätte många piruetter i diagonalen utan att stanna, haha det gick inte så jätte bra för mig kan jag säga(: Menmen. Dagen i skolan har väl varit som vanligt. Men på långrasten var det jätte kul för jag, Elsa, Alex och Elma klättrade upp på våra skåp, och efter ett tag kom en lärare in och typ började dampa skit mycket på oss, hihi:D Det var lite kul tycker jag.

Nu ska jag strax sätta mig framför teven. Är astrött! Men jag längtar JÄTTE MYCKET till imorgon! Då ska söta Alice och Agnes sova hos mig för på lördag är det tävling i tibbe cc! WIHO! Ni får jätte gärna komma och kolla:D Men nu ska jag sluta. xoxo

a strange little girl..

Haha, idag så sminkade min syster mig och tog kort(: Jag tycker faktiskt bilderna blev rätt så coola, det var ju liksom meningen att jag skulle se lite konstig ut, hehe. Men vad tycker ni om dom? xoxo




mysigdagmedalice


Jag just nu, haha(:

Hejhopp! Kom nyss hem från Alice, vi hade det jätte mysigt. Vi var i täby centrum på förmiddagen för Alice skulle köpa en slags 'glitterrulle' på åhléns till danstävlingen på lördag, wiihoo!(: Sen åkte vi iallafall hem till henne och bara slaggade. Jag åt middag hos henne också, hehe. Nu ska jag nog blogga lite mer kanske, och sen kolla på teve(; Puss då!

tack ebba!

Tack så hemskt mycket för att du tog dig tiden att fixa en ny design åt mig Ebba!(: Den blev jätte fin, såklart att jag tycker om den!<3 TACK!

ANNA, designen är klar :)

anna u har jag fixat din design, hoppas du gillar den :) puss

godmorgon bloggen!

Shaa alla söta!<3 Nu ska jag alldeles strax cykla till Lina och sen till Elsa så cyklar vi till skolan tillsammans(; Jag ville bara hinna blogga lite snabbt innan jag åker. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på efter skolan. Jag ska kanske vara med Elsa ett tag eller så. Sen har jag dans i tibble! JIPPI! :D Vi ska öva för danstävlingen är om en vecka i Tibble CC, ni får gärna komma(: Men nu måste jag sticka, gud så tiden går fort.
Puss/anna

idrottsdag




Tjää! Förlåt för att jag har varit sjukt dålig på att uppdatera. Men ni vet, jag har fortfarande inte fått tillbaka bloggsuget. Men jag ska försöka uppdatera mycket! Idag hade vi iallafall idrottsdag i skolan. Det var ganska jobbigt eftersom vi började med gympa klockan halv nio på morgon, men vi fick sluta ett, OCH slippa läxorna (: Efter skolan var jag lite med Elsa, Alva och Lina. Men jag gick hem efter ett tag för jag hade lite ont i huvudet. Men efter att jag hade ätit gick det över.

Nu har jag precis duchat och tvättat håret så jag känner mig jätte fräsch! (: Jag har också varit på ica och köpt en risifrutti, haha:P Var jätte sugen på det. Nu ska jag slå mig ner i soffan och kolla på idol som började nyss. Vi hörs.
Puss / eran anna ♥

saturday


Hon har gått i min skola förut, haha(: Tycker hon är jätte bra!

Hallåå bloggen! Idag har jag varit med Alex, Lina och Elsa i täby för att köpa ett linne till mig och lite andra grejjer. Men det var jätte kul för när vi hade köpt glass och när jag skulle börja äta på den så ramlade hela kulan av, haha. Det var jätte pinsamt! :O Menmen. Annars har det väl inte hänt så mycket idag. Imorgon har jag dans och så (; Men vi hörs antingen senare ikväll eller imorgon. pussen och kramen!

förlåt för dålig uppdatering idag, men jag har fortfarande inte riktigt någon jätte stor lust med att blogga, men jag ska försöka blogga lite mer imorgon. Men hoppas inte på för mycket.. (;


lookbook


Från Lookbook.nu!

Hej fina läsare! Idag har jag spenderat dagen med Lina och Elsa. Vi sov hos varandra igår till idag, så efter frukosten åkte vi till stallet för att kolla på när Lina red och så. Imorgon ska jag iallafall vara med Alex, Lina och Elsa igen tror jag, för vi måste åka in till täby ett tag och köpa lite grejjer:) Sen på eftermiddagen ska jag träffa Alice. Men vi hörs imorgon, puss!

Nu-läsa twilight

RSS 2.0