med elsa <3

Nu är jag med Elsa :) Hon har sovit här, för igårkväll gick vi och Lina bus eller godis, haha! Kändes lite barnsligt, menmen. Idag vet vi inte riktigt vad vi hittar på. Men ikväll ska iallafall jag och familjen hem till min morbror och äta middag och så. Uppdaterar mer senare,

love

husbybadet med agnes och amanda

Hello readers.
Idag har jag varit med Amanda och Agnes F på Husbybadet. Det var jätteroligt! Men när vi skulle gå in och börja bada stod det en badvakt där och såg till så att man hade duschat. Och bara för att jag hade lite torrt hår så behövde jag gå in och duscha igen! -.- Menmen. Vi åkte massor med kanor, och så simmade vi in som i en slags grotta där det var en sån här virvel så att man åker runt, haha x) Det var iallafall jätteroligt! Men när vi kom hem så gick vi till fritidsgården vid min skola och var där och snackade lite med Adam i 6;an och hans brorsa :D

Nu ska jag gå och sätta mig framför teven :) PUSS
ingen bild idag

min sötnos <3


Söta Amanda har klippt lugg! :D Det blev jätte fint! ♥
Tog bilden från Alice ♥.

suger på rubriker


Usel bild från google, men jag har inte tagit någar egna fotton idag faktiskt, men ni överlever ..  :>

Hejsan Nu har jag kommit hem från stan. Teatern var inte så jätte bra faktiskt , hehe :) Men jag fattade typ ingeting av den, och så var den väldigt lång. Aja, nu är jag hemma iallafall. Sitter och chattar med lite trevligt folk inne på msn, men tror nog att jag ska gå och lägga mig snart. Är ganska så trött.
Imorgon ska jag träffa söta Amanda och Agnes F. Vi ska åka och bada på något äventyrsbad, vet inte riktigt än vilket det blir men vi får se. Ska nog dra mig mot sängen nu, vi hörs. Sussa sött! ♥

stan

Ska nu åka till stan för att se på teater med mamma, syster och bror :)

Skriver later

.

BOMBA MED KOMMENTARER NU OM FÖRSLAG PÅ VAD JAG SKA FOTTA! :D

bildbrist!



Har inga bilder att ladda upp, därför slängde jag bara in två gamla bilder på min katt..

Hejsan!

Dålig uppdatering idag, men jag har varit med Alice och Amanda. Vi sov hos Amanda igår till idag. Riktigt mysigt var det. Idag gjorde vi inget speciellt, runt halv 5 gick vi till en fritidsgård vid min skola och var där och chillade :)

Nu har jag riktigt bildbrist! Därför slängde jag in bilder på min katt. Men jag har inga bilder som jag kan ladda upp på datorn annars, för jag vet inte vad jag ska fotta. Ni får jättegärna komma med förslag om vad ni skulle vilja att jag fottar. Vi får se om jag gör något inlägg om det här, men bomba på med kommentarer iallafall så blir jag jätteglad! :D

kandeeshop





Jag läste i Ebbas blogg för ett tag sen och hon skrev om en hemsida som heter Kandeeshop. Bilderna ovan kommer därifrån, tycker dom är så himla balla :) Särskilt hoodtröjan längst ner. Har börjat gilla sånna tröjor på sistonde.

Vad tycker ni? ♥

en helt vanlig söndag med amanda <3


Hej! Sitter här och lyssnar på lite musik. Idag har jag varit med Amanda. På förmiddagen satt vi bara hemma hos henne och ringde runt till några dansskolor för att kolla om man skulle kunna låna en sal för att träna i. Det gick inte så bra :) Men efter maten så skjutsade iallafall hennes mamma oss till friskis och svettis för det kanske skulle finnas någon sal där. Det gjorde det, så där kunde vi vara och öva i en halvtimme. Sen skulle dom ha ett jumpapass där, då var jag och Amanda med :) Det var faktiskt väldigt roligt, men gud så jobbigt det var i slutet, hon som höll i det hade asbra kondis! :D
Efteråt åkte vi hem till Amanda och åt middag, sen skjutsade hennes mamma oss till täby centrum för vi skulle se på bio, min stora feta grekiska semester :) Den var faktiskt väldigt bra, men i början var den ganska långtråkig, men efter halva filmen blev den väldigt bra. Jag rekomenderar den iallafall.
Nu ska jag försöka få in bilderna som jag har tagit nu ikväll i datorn, vad duktig jag är eller hur? :) Men det funkar typ inte, men jag lägger in dom i det här inlägget när det funkar igen. Puss!

-

Nu ska jag fan börja blogga MERA! Och lägga ut mycket fler bilder!

pinsam dag

Åh hej alla! <3
FÖRLÅT för dålig uppdatering och inga bilder i inläggen, men jag tar aldrig så mycket bilder nu för tiden, haha :) Men hoppas ni klarar er ett litet tag till.

Asså jag har egentligen inte så mycket att skriva om, men jag kan väl berätta lite om dagen då. Jag börjar med att säga att dagen idag var perfekt, fast riktigt piinsam! För på rasten så skrek Alex ett fult ord till en i min klass för att han sparkade mig. Då kom några från nian som spelade fotboll med honom och började tjafsa med oss. Sedan ringde det in iallafall. Men sen när vi slutade så stannade jag, Alex, Alva och Lollo kvar ett litet tag i skolan. Då kom my lover förbi , haha :) Och sedan efter ett tag så kom även hans kompisar ut. Då frågade Alex dom om my lover gick i samma klass som dom. Och det gjorde han, då sa hon att jag älskade honom! Så himla pinsamt!
Menmen, det här blev ett riktigt konstigt och tråkigt inlägg, men hoppas ni står ut, haha :)

hemma nu

Ciao bellas!
Nu är jag hemma och sitter här och lyssnar på musik. Från igår till idag så sov jag över hos söta Alice. Vi hade jätte kul (: Men det blev inte så sent för vi blev väldigt trötta efter att ha suttit och kollat på en två timmars lång film, haha. Men imorse så vaknade vi vid tio tiden och åt frukost. Sen efter lunchen vid ett nånting skjutsade hennes pappa oss till Agnes g. Agnes f var också där. Vi gjorde egentligen inget speciellt. Vi spelade in en liten film, haha (: Vi hade liksom ingeting annat för oss. Precis när vi blev klara med filmen kom min mamma och skjutsade hem mig och Alice.

Imorgon är det skola igen. Asså gud så helgen går fort! Men faktiskt så är inte måndagar så jätte jobbiga, och sen så har jag dans också! WIHOO! Älskar måndagens danser :D Menmen. Nu ska jag kolla på ensam mamma söker. PUSS

ny blogg!

Jag och min dansgrupp har startat en blogg nu där vi kommer att skriva om allt inom dansen (: Vi väntar på en design, sen ska vi börja skriva i den. Men kika gärna in och släng in en kommentar.
http://gruppendangerous.blogg.se/

fest

Nu har jag kommit hem från en spökfest som vi hade med klassen. Det var faktiskt väldigt kul. Inte i början, men efter halva festen var det jätte kul! (; Men egentligen gjorde vi inget speciellt. Vi dansade lite, och typ körde limbo, haha och sen på slutet berättade vi spökhistorier (: Det förvånade mig verkligen hur tysta klassen kunde vara , och vi är ändå 32 stycken. Menmen. Skoldagen var som vanligt. Vi slutade tjugo i två och då gick jag hem och åt mellis och så, sen skjutsade mamma mig till täbban så mötte jag Amanda där. Hon skulle köpa en foundation och jag skulle köpa något till middag. Det blev väldigt tidig middag men jag var tvungen för det skulle inte finnas någon riktigt mat på festen så jag köpte två mackor som jag åt. Sen typ klockan fem gick vi och mötte Alice vid busshållplatsen och så gick vi tillsammans och dansade i tibble. Åh, gud jag längtar verkligen till tävlingen i Kalmar! Den är typ om tre veckor, jag döör!! :D Men nu ska jag vara lite social med familjen, pussen!

Ledsen för att jag nästan aldrig lägger upp bilder i bloggen, men jag har inte så himla mycket tid till att gå runt och fota och sedan ladda upp det på datorn. Men jag ska bättra mig, sen ska jag även försöka lägga ut lite fina modebilder från nelly eller lookbook och så (:

wednesday

Hola. Nu sitter jag här med min sötaste katt i knät och bloggar (; Det var ett tag sen jag bloggade nu, men jag har faktiskt inte haft någon lust med det. Jag tycker inte att det är lika kul längre. Menmen, jag ska bättra mig, hehe.

Idag var det en helt vanlig dag i skolan. Ganska skön. Vi slutade klockan två och då stannade jag, Lina och Elsa kvar lite och gjorde läxan. Det är skönt att ha den gjord så..(: Sen skulle vi hämta Linas lillebrorsa så då gjorde vi det,  sen gick vi hem till henne och åt mellis. Annars gjorde vi väl inget speciellt. Lina och Elsa bara flummade hela tiden, medan jag tycke det var skittrist och ville göra något annat, haha. Tråkig jag är eller hur?
Iallafall, sen blev det som jag ville ändå. Fast typ efter en timme -.- Aja, då gick vi iallafall hem till Elsa och gjorde mat.

Och nu sitter jag här hemma :D Men asså jag har typ skit ont i halsen och lite i huvudet. Och imorgon ska vi ha en sån här dag i skolan då vi springer. Riktigt passande.. -.- Menmen, nu ska jag dricka min brustabblet som mamma just fixade sen ska jag nog sätta mig i soffan och läsa eller så. xoxo

en lördag med dom sötaste!<3

Shoow<3 Idag har det varit en toppendag! Träffade Alice i täby centrum på förmiddagen. Vi skulle köpa knäskydd till dansen, för i våran pardans så ska vi hoppa ner på knä, hehe(; Vi åt lunch där också. Sen gick vi till videoaffären för att köpa godis, haha!:D Men sen tog vi bussen hem till Alice. Hemma hos henne gjorde vi egentligen inget speciellt, men vid typ halv två nånting så ringde Amanda och frågade om hon också kunde komma, så då blev vi alla tre. Och det var jätte roligt för när Amanda hade kommit sminkade hon mig och så tog hon och Alice jätte coola bilder på mig. Dom kommer kanske upp imorgon eller så.

Nu sitter jag här framför datorn och är inne lite på facebook. Men ska typ alldeles strax slå mig ner i soffan med en kopp te och lite godis, haha(: Men vi hörs nog imorgon. Vad har ni hittat på idag då sötnosar?

RSS 2.0